STUDIO

HEIKKI

PILATES

Ryhti, linjaus ja keskustan tuki kuntoon

Terve, hyväkuntoinen ja toimiva keho on vahva, taipuisa, kestävä, monipuolinen ja eri tilanteisiin sopeutuvainen. Sillä on myös hyvä koordinaatiokyky ja se on käyttäjällään hyvässä hallinnassa. Hyvin hallittu keho ei väsyneenäkään vajoa huonoon ryhtiin tai lihaksille, nivelille ja kudoksille haastaviin asentoihin, ainakaan pitkäksi aikaa.

 

Tällainen keho on käyttäjänsä hallinnassa myös ääriolosuhteissa, epätasaisella alustalla, liukkaalla, äkillisissä tunnekuohuissa tai stressitilanteissa. Lihakset ja lihaskalvorakenteet ovat kehittyneet sopusuhtaisesti ja ne tukevat vartalon hyvää linjausta ja pitävät sen ryhdikkäänä myös vanhemmalla iällä.

 

Lämpimästi tervetuloa treenaamaan

Pilatesta Heikki Lempiäisen tunneilla!

 

 

Studio on valitettavasti suljettu koronarajoitusten vuoksi ainakin 28.4.2021 asti.
Toivottavasti voimme avata ja pilatoida studiolla jälleen mahdollisimman pian.
Sitä ennen on tarjolla etätuntivideoita. 10 treenin paketti 9.4.-11.6. maksaa 120€. Näitä videoita voi hankkia myös yksittäin 15€/video. Hinnat sisältävät alv:n 24€.
Tilaukset: studioheikki@hotmail.com

Studio Pikku Huopalahdessa

Studio Heikki sijaitsee Helsingin Pikku Huopalahdessa osoitteessa Kytösuonpolku 3. Liikenneyhteydet studiolle ovat mainiot, ratikkalinja 10 tuo lähelle ja samoin monet Mannerheimintien päähän kulkevat bussit. Studion läheisyydessä on myös runsaasti parkkitilaa.

Studiolla on kaksi pientä salia. Toisessa pidetään mattotunnit ja toinen on laitesali. Mattotilaan mahtuu kerrallaan treenaamaan n. 8 henkeä. Ryhmälaitetuntien maksimi osallistujamäärä on neljä henkilöä. Käytössä on Balanced Body studio reformer-torni-yhdistelmälaitteet, Balanced Bodyn Exo-tuolit sekä Pilates Scandinavian spine correctorit. Yksityistunteja varten käytössä on myös Cadillac, Pilates Scandinavian klassinen reformeri, Ladder Barrel, Arm Chair, High Chair, Pedi Pull sekä klassinen wunda-tuoli.

Studiolla on pienet vaatteidenvaihtotilat ja wc. Suihkumahdollisuutta ei ole.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now